EXPERTE MENS, TEAM & ORGANISATIE | +32 (0)486 688 211|karin@karinsannen.be

Casebook

Case: Organisatie ontwikkeling Belgische divisie van een internationale organisatie

De Belgische logistieke divisie van een globale organisatie groeide uit tot een ultra modern e-commerce centra. De cultuur evolueerde van hiërarchisch naar meer zelfsturing en de rollen evolueerden van uitvoeren naar leiden, structuur brengen en beslissingen nemen. De organisatie wil haar managers ondersteunen in deze groei in deze transitie.

Case: Change Manager cultuur verandering (Corporate)

Een internationale industriële onderneming ondergaat verschillende fusies én veranderingsprocessen in enkele jaren tijd. De werknemers zijn veranderingsmoe en een van de vestigingen van de onderneming worstelt met organisatorische veranderingen, cultuurverschillen en business development. Er heerst een constructieve sfeer met een 'can do'-mentaliteit maar tegelijkertijd was er ook veel weerstand, geklaag en onenigheid. Ik word gecontacteerd om hen te helpen bij deze uitdagingen en de gepaste aanpak voor te stellen.

Case: Ga voor je DNA coaching traject (Freelancer)

Een bedrijf in recyclage bezit enorm veel technische kennis en een waardevol netwerk in de sector. Het bedrijf is in staat om bijzondere verbanden te leggen zodat grote industriële bedrijven enorme besparingen kunnen doorvoeren. De doorgedreven vakkennis en gespecialiseerde expertise is goud waard. De bedrijfsleider staat voor de keuze om enorm te groeien of zich te positioneren als expert/raadgever en klein blijven.

Case : Leadership Coaching Innovation Manager (Freelancer)

Een zeer enthousiaste en gebeten Innovatie Manager actief in een grote KMO lanceert veel veranderingen in het bedrijf. Daarnaast voert de organisatie een verschuiving van pure direct sales naar meer value driven sales door. Deze transformatie alsook de veranderingen die de Innovatie Manager invoert lokken veel weerstand, kwaadheid en frustratie uit. Ik word gevraagd hem te ondersteunen in dit proces.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP!
DEZE BEDRIJVEN VERTROUWDEN REEDS OP KARIN’S EXPERTISE.

Karin Sannen: Passie en Expertise in Mens, Team & Organisaties

Karin is gepassioneerd in het begeleiden van mensen en organisaties in groei, verandering en doorbraak. Ze brengt mensen en organisaties naar de essentie. Want daar zit succes, passie en zich goed voelen. Haar krachtige aanpak garandeert een sterke groei en een grondige verandering met blijvende resultaten en is gebaseerd op meer dan 16 jaar ervaring als coach, meer dan 20 jaar ervaring als communicatie experte en consultant, en meer dan 11 jaar ervaring als ondernemer.

Karin beter leren kennen Karin contacteren

Op de hoogte blijven van de laatste cases en blogberichten?