OPEN OPLEIDINGEN OF IN-HOUSE TRAININGEN.
VOOR GROTE BEDRIJVEN EN KMO’S.

Een training is maar pas geslaagd als er een verandering op de werkplek is.

Een open opleiding of in-house training. Je kan steeds rekenen op actiegerichte opleidingen op maat van jouw ontwikkelingsbehoefte. De data voor de open opleidingen vindt je op de pagina van de opleiding.

Karin zorgt voor de ontwikkeling van leiderschap en versterkt de organisatie. Stel je eigen traject samen met de opleidingen uit het aanbod. Gecombineerd met intervisie, een opvolg traject of leiderschap coaching. Aan jou de keuze.

Klanten zijn bedrijven als Telenet, Axalta, Estée Lauder, Japan Tobacca International maar ook KMO’s als Fitopia enzomeer.

“To-the-point en helder, met gepersonaliseerde feedback. Haar aanpak is goud waard.”

Chris, zaakvoerder

Het beschikken over sterke change management skills is vandaag belangrijker dan ooit. Leer hoe je de pre-change fase aanpakt, omgaat met weerstand en hoe je individuen en teams begeleidt doorheen transformaties.
ONTDEK MEER
opleidingen, trainingen, Opleiding verandermanagement, opleiding change management
Een goed functionerend team is inspirerend, productief en geeft mensen de energie om een tandje bij te steken wanneer het nodig is. Leer de dynamieken van teams en train je vaardigheden om teams te begeleiden naar sterke en goed samenwerkende teams.ONTDEK MEER
Opleiding Teambuilding, teamontwikkeling, zelfsturende teams
In deze opleiding leer je positief te beïnvloeden met een sterke resultaatgerichte aanpak. Dit brengt je sneller naar je doel en geeft je meer werkplezier. Door middel van interactieve scenario’s, zelfreflectie en oefeningen leer je hoe je meer impact te creëren op je omgeving.ONTDEK MEER
Opleiding Positief beïnvloeden

EEN IN-HOUSE OPLEIDING OP MAAT SAMENSTELLEN?

Een in-company training heeft het voordeel dat ze helemaal op maat van jouw bedrijf is. Karin werkt op basis van de samenstelling van de groep, de specifieke probleemstelling, de gewenste cultuur en in-house leiderschapsmodellen. Wens jij een in-house opleiding voor jouw bedrijf? Stuur dan een mailtje voor meer info over aanpak en prijzen.

Ja, ik wens een in-house training