OVER MIJN PERSOONLIJKHEID.

Lust for life! Ik hou van mensen, verbinding en voluit leven. Genieten en feestvieren. Tegelijkertijd ook ontwikkelen en evolueren. Als een toerist in het leven staan vind ik heerlijk. Letterlijk en figuurlijk.

Alles wat ik doorgeef, heb ik zelf doorgemaakt. Alles is doorleefd, anders geef ik het niet door. Mijn hoog-sensitiviteit heb ik omgezet naar kracht. Ferm handig als coach, catalysator en verbinder.

Mijn waarden: wederzijds respect, openheid, triple win, creativiteit en plezier!

Persoonlijk ervaar ik de huidige uitdagende periode als een uitnodiging. Een uitnodiging om verder te kijken dan jezelf. Hoe kan jij, als persoon, ondernemer of leidinggevende meer bijdragen aan iets wat groter is dan jezelf, je bedrijf of je organisatie. Dit proces doorloop ik momenteel. Van binnenuit. Het maakt me blij.

Hoe ervaar jij dat?

ZIN OM ELKAAR
BETER TE LEREN KENNEN?

Neem contact op met Karin

KARIN ADVISEERT, INFORMEERT EN INSPIREERT – RECENTE BLOGS

  • Celebrationiskeu

Een reorganisatie en gemotiveerde medewerkers is een utopie, zeg je?

De Belgische logistieke divisie van 200 à 300 medewerkers van een globale organisatie groeide vanuit verschillende magazijnen naar een distributiecentra en vervolgens naar een ultra modern e-commerce centra. De cultuur evolueerde van hiërarchisch naar meer […]

  • LeeuwLeiderschap1135x717

Kracht, zachtheid en rust. Of hoe de leeuw in elke manager wakker maken?

De leeuw, één van de krachtigste dieren maakt indruk door zijn imposante verschijning. Kracht, zelfvertrouwen, heer en meester. De koning van de Savanne. Tegelijkertijd straalt hij ook veel zachtheid, bescherming en rust uit. Hij is […]

  • Breakthrough1135x717

Het zou maanden duren om alle ideeën en oplossingen te verzamelen. In 2 dagen een gedragen actieplan op tafel. Het kan!

“Er is zoveel expertise in huis maar die kennis wordt niet gedeeld met elkaar. De medewerkers van onze locale vestiging werken niet constructief samen. Interne conflicten en ruzies creëren veel frustraties bij de teamleden. Er […]

EEN VINGER AAN DE POLS HOUDEN. ONTVANG DE BLOG ARTIKELS IN JE MAILBOX.

4 REDENEN WAAROM BEDRIJVEN KIEZEN VOOR KARIN SANNEN

Karin Sannen Leiderschapsontwikkeling

Expertise en maturiteit

Karin heeft zelf jaren gewerkt in de bedrijfswereld. Ze kent het reilen en zeilen van binnenuit én als consultant. Haar expertise als coach en consultant, sinds 2007, in diverse sectoren, stelt haar in staat om zich snel in te leven in projecten, teams en organisaties.

Steeds op maat

Karin vertrekt vanuit de inleving in jouw vraagstelling, de bestaande en de gewenste cultuur. Een workshop of training ‘on the spot’ omgooien om maximaal in te spelen op de essentie van de groep of wat er zich aandient, definieert ze als maatwerk.

Zeer diepgaand en snel naar de kern

Met haar sterke voelsprieten merkt ze snel waar het precies om gaat en waar de klepel hangt. Als ervaringsdeskundige weet ze jou exact te begeleiden recht naar jouw kern.

Transformatie geeft een blijvend resultaat

Inzicht in gedragingen, overtuigingen en dynamieken is veel waard en brengt verandering in je leven. Transformatie gaat nog een stapje verder en poolt storende patronen en overtuigingen op onbewust niveau om naar kracht.
Neem contact op met Karin