OVER MIJN PERSOONLIJKHEID

Lust for life! Ik hou van mensen, verbinding en voluit leven. Genieten en feestvieren. Tegelijkertijd ook ontwikkelen en evolueren. Als een toerist in het leven staan vind ik heerlijk. Letterlijk en figuurlijk.

Alles wat ik anderen leer, heb ik zelf ervaren. Alles is doorleefd, anders geef ik het niet door. Mijn hoog-sensitiviteit heb ik omgezet naar kracht. Ferm handig als coach, catalysator en verbinder.

Mijn waarden: wederzijds respect, openheid, triple win, creativiteit en plezier!

Persoonlijk ervaar ik de huidige uitdagende periode als een uitnodiging. Een uitnodiging om verder te kijken dan jezelf. Hoe kan jij, als persoon, ondernemer of leidinggevende meer bijdragen aan iets wat groter is dan jezelf, je bedrijf of je organisatie. Dit proces doorloop ik momenteel. Van binnenuit. Het maakt me blij.

Hoe ervaar jij dat?

ZIN OM ELKAAR
BETER TE LEREN KENNEN?

Neem contact op met Karin

KARIN ADVISEERT, INFORMEERT EN INSPIREERT – RECENTE BLOGS

Zo bouw je aan team engagement en rendement in het hybride werken

In het hybride werken is het slim om je teamleden resultaatgericht aan te sturen. Zo weten medewerkers wat van hen verwacht wordt, is opvolging gemakkelijker en werkt iedereen doelgericht. Of niet? Een sales manager die […]

  • Aanstekelijke energie

Geïmmobiliseerd , zo voel ik me soms. Jij ook? 6 tips voor een aanstekelijke energie en motivatie

Vorig jaar had ik een fantastisch jaar, zowel professioneel als persoonlijk. Vreemd, gezien de omstandigheden?! Nee, niet echt want jouw manier vinden om succesvol en gelukkig te zijn, daar gaat het om.

Top 3 zaken die […]

  • Celebrationiskeu

Een reorganisatie en gemotiveerde medewerkers is een utopie, zeg je?

De Belgische logistieke divisie van 200 à 300 medewerkers van een globale organisatie groeide vanuit verschillende magazijnen naar een distributiecentra en vervolgens naar een ultra modern e-commerce centra. De cultuur evolueerde van hiërarchisch naar meer […]

EEN VINGER AAN DE POLS HOUDEN. ONTVANG DE BLOG ARTIKELS IN JE MAILBOX.

4 REDENEN WAAROM BEDRIJVEN KIEZEN VOOR KARIN SANNEN

Karin Sannen Leiderschapsontwikkeling

Expertise en maturiteit

Karin heeft zelf jaren gewerkt in de bedrijfswereld. Ze kent het reilen en zeilen van binnenuit én als consultant. Haar expertise als coach en consultant, sinds 2007, in diverse sectoren, stelt haar in staat om zich snel in te leven in projecten, teams en organisaties.

Steeds op maat

Karin vertrekt vanuit de inleving in jouw vraagstelling, de bestaande en de gewenste cultuur. Een workshop of training ‘on the spot’ omgooien om maximaal in te spelen op de essentie van de groep of wat er zich aandient, definieert ze als maatwerk.

Zeer diepgaand en snel naar de kern

Met haar sterke voelsprieten merkt ze snel waar het precies om gaat en waar de klepel hangt. Als ervaringsdeskundige weet ze jou exact te begeleiden recht naar jouw kern.

Transformatie geeft een blijvend resultaat

Inzicht in gedragingen, overtuigingen en dynamieken is veel waard en brengt verandering in je leven. Transformatie gaat nog een stapje verder en poolt storende patronen en overtuigingen op onbewust niveau om naar kracht.
Neem contact op met Karin