PERFORMANCE COACHING

Ondervind je het ook?

Je wordt aangesproken over je valkuilen maar je weet niet hoe deze op te lossen?

Je ervaart steeds weerkerende patronen en zoekt naarstig naar een oplossing.

Jouw organisatie verlangt dat je een sterkere leider bent. Maar hoe pak je dat aan?

Dit traject helpt jou om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

Waarom? Leiden vanuit jouw authenticiteit en kracht brengt een betere performance.

Waar richt het traject Performance Coaching zich op?

  • Het creëren van inzicht in zichzelf. Leiders voelen zich versterkt in hun essentie. Ze hebben een groter bewustzijn van hun eigen kwaliteiten, talenten, passies, (innerlijke) drijfveren en (eigen)waarde.
  • Het doorbreken van steeds weerkerende valkuilen door onderliggende patronen en overtuigingen te transformeren.
  • Ontwikkeling naar betere prestaties. Sterkere persoon/manager zijn door zowel tactisch te bekijken wat er kan verbeterd worden als het persoonlijk aandeel te bekijken.
  • Storende emoties leren hanteren en transformeren naar kracht. Wat zich vertaalt naar sterker innerlijk leiderschap, grotere zelfzekerheid en toegenomen positieve impact op anderen en de organisatie. Het sneller opvangen van stress.
  • Herstel in privé-werk balans.

Jouw specifieke voordelen ontdekken?

Ja, dat wil ik. Neem contact met me op

De sessies zijn steeds actiegedreven, to the point en diepgaand.

De unieke combinatie van een breed zakelijk inzicht en het transformeren van diepe persoonlijke patronen op mentaal en emotioneel niveau garanderen een sterke groei en een grondige verandering met blijvende resultaten.

Waarom klanten het traject Performance Coaching boeken?

Transformatie geeft een blijvend resultaat

Inzicht in gedragingen, overtuigingen en dynamieken is veel waard en brengt verandering. Transformatie gaat nog een stapje verder en poolt storende patronen en overtuigingen op onbewust niveau om naar kracht.

Op maat

Zeer praktische tips gericht naar jouw specifieke situatie. Ik pas me aan aan jouw omgeving, type, vraagstelling en context.

Zeer diepgaand en snel naar de kern

Alerte voelsprieten detecteren meteen waar het schoentje knelt. Als ervaringsdeskundige weet ik jou exact te begeleiden recht naar jouw kern.

Synergie tussen mens en bedrijf

Ik breng jouw naar jouw essentie. Jouw essentie breng ik in verbinding met de organisatie en de organisatiedoelstellingen.

” Een heldere en realistische kijk op persoonlijke capaciteiten en zakelijke mogelijkheden met nieuwe doelen als uitdaging en zelfkennis als resultaat,… dat is wat Karin me keer op keer brengt na elke coaching.
Door de ruime ervaring die Karin als coach en experte combineert, slaagt ze er telkens in om binnen mijn persoonlijke vaardigheden via nieuwe inzichten mijn doelen te bereiken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Haar inzicht in mijn persoonlijke en zakelijke mogelijkheden geven een unieke meerwaarde in mijn dagelijks geluk.”

Wim Petein, Sales director bij Indeed

Interesse in Performance Coaching?

Start met een intake-gesprek